Assalamualaikum..Haip!! ^.^

Saturday, 2 April 2011

Hari ini ada cerita ^.-

Harini keluar drive dari Muar ke Melaka.Jemput kawan2 "Farah,Aini,Ira" nak pergi siapkan assignment colour,black & white and final assgnment "rumah tradisional Melaka" hmm.
  Seriously penat but having fun sebab harini masa shooting dkt Zoo,relax je..Maybe sebab ramai orang yang beriadah disana.Yelah,meriah semacam.
  Farah dapat pegang tangan Orang Utan..hehe,kena lompat.Aku tak dapat sebab segan nk lompat.Orang Utan tu muka die comel je..Macam nampk die senyum =) Farah bawa zoom lens die tadi.Die kena perli shj "Untungla"..hehe..Kami gurau lah.Yelah,jeles awk dapat snap dekat,angle dekat,KAMI??Tunggu next sem jelah.hehe..
  Overal harini semua lancar walaupun tak dapat siapkan kesemuanya lagi.Alhamdulillah..Balik Muar aku drive sorang2 waktu maghrib.Memang best =!..

Thanks kawan2..

No comments:

Post a Comment